Bereikbaarheid

De Appartementen Drei Türme liggen op slechts 700 km van de Nederlandse grens (bij Venlo). Via door de ANWB aanbevolen routes door Duitsland bent u dus in zeven uur al bij uw appartement, zelfs ideaal voor een weekendje weg dus.

Voor uitstapjes in Europa is Montafon ook een goede basis. Vele bezichtingswaardige (grote) steden liggen in de buurt van uw appartement. Kijkt u op onderstaande kaart voor de afstanden tot diverse steden.

Kaart omgeving Appartement Drei Türme

Trein
Maar ook met de trein is Tschagguns gemakkelijk te bereiken. Met de ICE vanaf Amsterdam (via Utrecht en Arnhem) reist u snel en comfortabel door Duitsland. Vanaf Ulm heeft u een directe aansluiting naar Bludenz  alwaar de Montafoner Bahn (spoorlijn van het dal) u in een kwartiertje naar het station van Tschagguns rijdt. Ook zijn er diverse (nacht)treinen die u via Ulm of Zürich direct naar Bludenz laten reizen.

Boeken van de treinreis kan via NS Hispeed, de Deutsche Bahn (DB) of de Österreichische Bundesbahnen (ÖBB). Er kunnen zich grote prijsverschillen voordoen tussen deze aanbieders dus het vergelijken van de prijzen is aan te bevelen.

Vliegen
In de omgeving van Montafon vindt u drie vliegvelden. Zürich, Innsbruck en Friedrichshafen bevinden zich op ongeveer anderhalf uur rijden van Appartement Drei Türme. Ook met de trein bereikt u deze vliegvelden gemakkelijk.

Air Berlin heeft een lijndienst tussen Düsseldorf en Innsbruck en vliegt gemiddeld drie keer per week op en neer.

Transavia heeft een lijndienst van Schiphol naar Innsbruck en vliegt het gehele jaar door op woensdag en zaterdag op en neer. In de winterperiode vliegt Transavia ook vanaf Eindhoven en Den Haag/Rotterdam (bijna dagelijks) en vanaf Groningen (elke zondag).