Rendement

Na aankoop van een appartement van Appartement Drei Türme bent u volledig eigenaar van het appartement. U bent volledig vrij om te beslissen wat er met uw appartement gebeurt. Zo kunt u het appartement het gehele jaar (laten) verhuren, maar dat hoeft niet. Er zit geen verhuurverplichting op uw woning! U kunt het appartement dus ook alléén voor eigen gebruik benutten.

Verhuur

Mocht u uw appartement willen gaan verhuren, dan kunnen wij het gehele beheer voor onze rekening nemen.

Rendement

Het kopen van een appartement is een goede investering. U heeft een eigen vakantie-woning waarvan u gebruik kunt maken zoveel als u wilt. In de tijd dat u er niet bent, wordt het appartement zoveel mogelijk verhuurd aan betalende gasten. Achter de komma levert de verhuur ongeveer zoveel op dat het al uw kosten dekt. Bovendien zijn de vakantie-appartementen in Oostenrijk de afgelopen jaren in prijs blijven stijgen. Aangezien de bestemming op de appartementen Drei Türme ('Zweitwohnsitz') nagenoeg niet afgegeven wordt in Vorarlberg, wordt uw appartement alleen maar schaarser en gewilder.

Wij laten u onze rendementsschatting graag zien. Daarbij houden we natuurlijk rekening met het door u gewenste appartement en de manier van financieren. Stuurt u een mailtje naar info@appartement-montafon.com om het overzicht aan te vragen.